Yeşilpınar bölgesinde hizmet vermekte olan Yeşilpınar Kombi Servisi olan Kar Kombi Servisi olarak müşterilerimizin en çok sormuş olduğu soruları aşağıda derleyerek bu konularda size yardımcı olmak isteriz. Kombi nedir, Kombi bakımı nasıl ve ne zaman yapılmalıdır gibi aklınıza takılan sorular var ise aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz.
KOMBİ NEDİR?
Konut ya da iş yerinizi ısıtan ya da sıcak su ihtiyaçlarınızı karşılamaya yarayan bir cihazdır.
Kombiler duvara asılabilir. Sessiz çalışan, konforlu ve kolay taşınabilir cihazlardır.
KOMBİ AVANTAJLI MIDIR?
Kullanıcısına ısınma özgürlüğü tanıyan kombiler, kullanım miktarınca tarafınıza fatura edilir. Sıcak su kesintisin olarak devam eder. Sıcak su için ya da mutfak ihtiyaçlarınız için ayrı bir çözüm kullanmanıza gerek olmaz.
BİR KOMBİNİN ÖMRÜ NE KADAR OLABİLİR?
Düzenli bakımları yapılmak şartı ile ortalama bir kombinin kullanım süresi 15 yıl olarak belirlenmiştir.
BİR KOMBİNİN GARANTİ SÜRESİ NEDİR?
Bir kombinin ortalama iki yıl garanti süresi mevcuttur.
KOMBİ ARIZALANIRSA NE YAPMALI?
Herhangi bir arıza durumunda kombiniz uyarı verecek ve ilgili ışık yanacaktır. Bu noktada Yeşilpınar Kombi Servisi olan firmamız ile irtibata geçebilirsiniz.
KOMBİ BAKIMI NASIL YAPILMALIDIR?
Kombinin sağlıklı çalışması ve yüksek performans göstermesi için periyodik bakımlarının düzenli bir şekilde yapılması gerekmektedir.
Periyodik bakım 6 ay da bir özellikle kışa girmeden yapılmalıdır.
Kombi teknisyenleri firmamız tarafından özenle seçilmiş uzman kişilerdir. Etkili bir servis hizmeti için Yeşilpınar Kombi Servisi olan firmamızı arayınız. Yeşilpınar’da olduğu gibi İstanbul’un bir çok semtinde kombi servisi hizmeti sunmaktayız.
Sizlerin mağduriyetini hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmak için bizler 7/24 buradayız.
Kombi Servisi Konusunda Verdiğimiz Hizmetlerimiz:
Kombi Bakımı
Kombi Tamiri
Kombi Sorun Giderme
Kombi Arıza Giderme
Kombi Onarımı
SIK SORULAN SORULAR
- Petek Bakımı Nasıl Yapılır?
- Temel ihtiyaçlarımızdan biri olan ısınma için en sık kullandığımız sistem kalorifer olmaktadır. Kış aylarının yaklaştığı şu dönemlerde tüm hazırlıklarımızı tamamlamak için kaloriferimize bakım yaptırmamız gerekmektedir.
- Kalorifer Peteği Hiç Isınmıyor
- Bulunulan çevreyi ısıtma amaçlı kullanılan kaloriferlerde yaşadığımız en genel sorun, hiç kuşkusuz kalorifer peteklerinin dönem dönem ısınmıyor oluşudur.
- Kalorifer Peteği Temizleme Fiyatları?
- 2 oda 1 salon olan bir evin kalorifer peteği temizleme işlemi yaklaşık olarak 100-150 TL tutmaktadır. Ancak verdiğimiz örnek farazidir. Net bir fiyat teklifi almak isterseniz, bize iletişim bilgilerimiz aracılığı ile ulaşabilir ve bilgi edinebilirsiniz.
- Kombinin Suyu Nasıl Boşaltılır?
- Kombinizde bir arıza başlangıcı söz konusu olabilir. Kombi ekranında gözüken basınç ekranında olması gereken sayı değerlerinden daha farklı bir değer görüyor olabilirsiniz.
- Kombi Bakımı Ne Kadar Sürede Yapılmalı?
- Periyodik bir şekilde düzenli olarak yaptırmanız gereken kombi bakımı için yetki belgesine sahip bir servisle görüşmeniz önemle tavsiye edilmektedir.
- Kombi Bakımı Nasıl Yapılır?
- Kombiler daha önceki dönemlerde sıcak su sağlamak için kullanılan şofbenlerle benzer bir işleyişe sahiptir. Kombilerin içerisinde bulunan bakır borular, sirkülasyon mantığı ile içerideki suyu eşanjör vasıtası ile ısıtır ve bu prensip üzerinden çalışmaya devam eder.
- Kombi Bakımı Kiracıya mı Ait?
- Yani kısaca diyebiliriz ki masrafların kim tarafından karşılanacağı, teknik servis kontrolleri sonucunda belirlenen arızaya göre kiracı ya da ev sahibine yansıtılabilir.
- Kombi Bakımı Kaç Yılda Bir yapılır?
- Kar Kombi Servisini arayarak tüm sorularınız hakkında yardım isteyebilirsiniz. Kar kombi Servisi uzman kadrosu ile sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet vermektedir.
- Kombi Bakımı Yapılmazsa Ne Olur?
- Kombi duvara asılırken ısı yalıtımı sağlanmalı , antifirizi donmaya karşı korunmalıdır. Kombinizin yanma hanesi ve fan gibi bölümleri temiz tutulmalı, tozları silinmelidir. Radyatörler temizlenmelidir.
- Kombi Arızaları Nelerdir?
- Kombinizin fan motoru arızalanmış olabilir. Kombinizin devir daim motoru arızalanmış olabilir. Kombinizin su haznesinde hava olabilir. Kombinizin üç yollu vanasında bir problem olabilir. Yetkili servisiniz ile irtibata geçiniz.
Yorum Yaz