Kombi Bakımı Ücreti Hakkında
Özellikle kış aylarında daha yoğun bir şekilde kullandığımız kombiler yaşamımızı oldukça kolaylaştırmakta ve konforlu bir yaşam sunmakta.
Kombinizin daha verimli çalışmasını istiyorsanız kombinizin periyodik bakımlarını düzenli olarak yaptırmanız gerekmektedir. Aksi halde kombinizde bir takım arızalar oluşacak, kombinizin performansı düşecek ve eskisi kadar ısıtmayacak üstelik de daha fazla doğalgaz tüketimi yapacaktır. Bu da elbette ki eninde sonunda cebinizin zarar görmesi demektir. Yani ortalama 80 -150 TL gibi bir ücretten kaçınırken kombinizin tamamen arızalanması ile koca bir kombiyi tamamen de değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.
Kendi ekonominizi düşünerek, kombi bakımlarınızı yaptırmayı ihmal etmeyiniz.
Kombi bakım ücreti araştırması yaptığınızda bir çok farklı fiyatla karşılaşmanız mümkündür. Nitekim kombi servisi hizmeti vermekte olan bir çok firma mevcut. Burada dikkat etmeniz gereken husus ise kombi servisi hizmeti alacağınız firmanın yetkili servis olması, yetki belgesi ya da sertifikasının bulunması, personelinin eğitimli, konusunda uzman kişiler olmasıdır. Sadece daha ucuz hizmet veriyor diye merdiven altı bir kombi servisi ile çalışmanız size daha sonraki süreçte daha fazla mali zarar verecektir.
Her marka kombiniz için iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilir ve uygun fiyat politikamız hakkında bilgi isteyebilirsiniz.
Servisinizin güvenilir şekilde kombi bakımınızı yapması ve kombinizde mevcut olan problemi çözümleyebilmesi önemlidir. Sizlere kaliteli hizmet vermekten gurur duyarız.
Lütfen herhangi bir servise giderek işinizi şansa bırakmayın. Vakit ve nakit elbette ki hepimizi için önemli hususlar. Bu nedenle de yeterli bilgi ve birikime sahip olmayan tecrübesiz kişilerden oluşan kombi servisi firmalarından uzak durunuz ve firmanın yetki belgesi olup olmadığına ve nereden alındığına mutlaka dikkat ediniz.
7/24 kesintisiz hizmet için iletişim bilgilerimizden bize ulaşıp, bilgi alınız.
SIK SORULAN SORULAR
- Petek Bakımı Nasıl Yapılır?
- Temel ihtiyaçlarımızdan biri olan ısınma için en sık kullandığımız sistem kalorifer olmaktadır. Kış aylarının yaklaştığı şu dönemlerde tüm hazırlıklarımızı tamamlamak için kaloriferimize bakım yaptırmamız gerekmektedir.
- Kalorifer Peteği Hiç Isınmıyor
- Bulunulan çevreyi ısıtma amaçlı kullanılan kaloriferlerde yaşadığımız en genel sorun, hiç kuşkusuz kalorifer peteklerinin dönem dönem ısınmıyor oluşudur.
- Kalorifer Peteği Temizleme Fiyatları?
- 2 oda 1 salon olan bir evin kalorifer peteği temizleme işlemi yaklaşık olarak 100-150 TL tutmaktadır. Ancak verdiğimiz örnek farazidir. Net bir fiyat teklifi almak isterseniz, bize iletişim bilgilerimiz aracılığı ile ulaşabilir ve bilgi edinebilirsiniz.
- Kombinin Suyu Nasıl Boşaltılır?
- Kombinizde bir arıza başlangıcı söz konusu olabilir. Kombi ekranında gözüken basınç ekranında olması gereken sayı değerlerinden daha farklı bir değer görüyor olabilirsiniz.
- Kombi Bakımı Ne Kadar Sürede Yapılmalı?
- Periyodik bir şekilde düzenli olarak yaptırmanız gereken kombi bakımı için yetki belgesine sahip bir servisle görüşmeniz önemle tavsiye edilmektedir.
- Kombi Bakımı Nasıl Yapılır?
- Kombiler daha önceki dönemlerde sıcak su sağlamak için kullanılan şofbenlerle benzer bir işleyişe sahiptir. Kombilerin içerisinde bulunan bakır borular, sirkülasyon mantığı ile içerideki suyu eşanjör vasıtası ile ısıtır ve bu prensip üzerinden çalışmaya devam eder.
- Kombi Bakımı Kiracıya mı Ait?
- Yani kısaca diyebiliriz ki masrafların kim tarafından karşılanacağı, teknik servis kontrolleri sonucunda belirlenen arızaya göre kiracı ya da ev sahibine yansıtılabilir.
- Kombi Bakımı Kaç Yılda Bir yapılır?
- Kar Kombi Servisini arayarak tüm sorularınız hakkında yardım isteyebilirsiniz. Kar kombi Servisi uzman kadrosu ile sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet vermektedir.
- Kombi Bakımı Yapılmazsa Ne Olur?
- Kombi duvara asılırken ısı yalıtımı sağlanmalı , antifirizi donmaya karşı korunmalıdır. Kombinizin yanma hanesi ve fan gibi bölümleri temiz tutulmalı, tozları silinmelidir. Radyatörler temizlenmelidir.
- Kombi Arızaları Nelerdir?
- Kombinizin fan motoru arızalanmış olabilir. Kombinizin devir daim motoru arızalanmış olabilir. Kombinizin su haznesinde hava olabilir. Kombinizin üç yollu vanasında bir problem olabilir. Yetkili servisiniz ile irtibata geçiniz.
Yorum Yaz