Birinci sınıf kaliteye ev sahipliği yapan Kar kombi servisi müşteri talep ve isteklerine kısa zaman da yanıt vermektedir. Planlı ve programlı hizmet çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Kar kombi servisi 2005 yılından bu yana sürekli kendini geliştirmektedir. Firma bünyesinde çalışan 25 kişilik çalışma ekibinde yer alan tüm personeller bilgili ve deneyimlidir. Müşterisinin isteklerine en kısa zaman zarfı içinde yanıt vermekte ve istenilen sonucun elde edilmesine olanak tanımaktadır. Kar kombi servis hizmetleri şimdi uygun fiyat aralığı ile sizlerle.
Kombi bakımı konusunda ihmalkar davranılmakta ve bilinçsiz bir şekilde onarım yapılmaktadır. Fakat bu tür uygulamalar olumsuz sonuçlar ile karşı karşıya kalmanıza sebep olmaktadır. Eğer tüm bu olumsuzlukları geri plana alarak a sınıf bakım ve onarım hizmetinden yararlanmak istiyorsanız Kar kombi servisi hizmetleri ile tanışabilirsiniz.
Kombi Çalışmadığı Durumlar Ne Yapılmalıdır?
Kombi çalışmadığı durumlarda tüm yakıt kaynaklarının kontrol edilmesi gerekmektedir. Kontrol etme işleminin ardından halen kombiniz çalışmıyor ise doğal gazınız kesik olabilir. Doğalgaz çalışır durumunda ise kombi basıncını kontrol etmelisiniz. Kombiniz de hata kodu görmeniz durumunda , kombinizi birkaç defa açıp kapamalısınız. Eğer yaptığınız tüm bu işlemler sonrasında halen kombiniz çalışmıyorsa Kar kombi servisi ile iletişime geçebilirsiniz.
Kombi veya Tesisat Değişikliği
Kombi değişikliği yaptığınızda ya da yeni kombi satın aldığınız durumlar da öncelikle gaz şirketinden onay almanız gerekmektedir. Daire de saha önceden kombi yer alıyordu onay verilmiş diye düşünmeyin.Bu sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.
Atık Gaz Tesisatı
Atık gaz tesisatı dışarıdan rahatlıkla hareket ettirilecek şekilde montajlanmamaktadır. Çünkü atık gaz tesisatı dış müdahalelere açık konumdadır. Bununla birlikte açık gaz tesisatı soluma riski yaratmaktadır. Bu sebepten dolayı açık gaz tesisatı oldukça önemlidir.
SIK SORULAN SORULAR
- Petek Bakımı Nasıl Yapılır?
- Temel ihtiyaçlarımızdan biri olan ısınma için en sık kullandığımız sistem kalorifer olmaktadır. Kış aylarının yaklaştığı şu dönemlerde tüm hazırlıklarımızı tamamlamak için kaloriferimize bakım yaptırmamız gerekmektedir.
- Kalorifer Peteği Hiç Isınmıyor
- Bulunulan çevreyi ısıtma amaçlı kullanılan kaloriferlerde yaşadığımız en genel sorun, hiç kuşkusuz kalorifer peteklerinin dönem dönem ısınmıyor oluşudur.
- Kalorifer Peteği Temizleme Fiyatları?
- 2 oda 1 salon olan bir evin kalorifer peteği temizleme işlemi yaklaşık olarak 100-150 TL tutmaktadır. Ancak verdiğimiz örnek farazidir. Net bir fiyat teklifi almak isterseniz, bize iletişim bilgilerimiz aracılığı ile ulaşabilir ve bilgi edinebilirsiniz.
- Kombinin Suyu Nasıl Boşaltılır?
- Kombinizde bir arıza başlangıcı söz konusu olabilir. Kombi ekranında gözüken basınç ekranında olması gereken sayı değerlerinden daha farklı bir değer görüyor olabilirsiniz.
- Kombi Bakımı Ne Kadar Sürede Yapılmalı?
- Periyodik bir şekilde düzenli olarak yaptırmanız gereken kombi bakımı için yetki belgesine sahip bir servisle görüşmeniz önemle tavsiye edilmektedir.
- Kombi Bakımı Nasıl Yapılır?
- Kombiler daha önceki dönemlerde sıcak su sağlamak için kullanılan şofbenlerle benzer bir işleyişe sahiptir. Kombilerin içerisinde bulunan bakır borular, sirkülasyon mantığı ile içerideki suyu eşanjör vasıtası ile ısıtır ve bu prensip üzerinden çalışmaya devam eder.
- Kombi Bakımı Kiracıya mı Ait?
- Yani kısaca diyebiliriz ki masrafların kim tarafından karşılanacağı, teknik servis kontrolleri sonucunda belirlenen arızaya göre kiracı ya da ev sahibine yansıtılabilir.
- Kombi Bakımı Kaç Yılda Bir yapılır?
- Kar Kombi Servisini arayarak tüm sorularınız hakkında yardım isteyebilirsiniz. Kar kombi Servisi uzman kadrosu ile sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet vermektedir.
- Kombi Bakımı Yapılmazsa Ne Olur?
- Kombi duvara asılırken ısı yalıtımı sağlanmalı , antifirizi donmaya karşı korunmalıdır. Kombinizin yanma hanesi ve fan gibi bölümleri temiz tutulmalı, tozları silinmelidir. Radyatörler temizlenmelidir.
- Kombi Arızaları Nelerdir?
- Kombinizin fan motoru arızalanmış olabilir. Kombinizin devir daim motoru arızalanmış olabilir. Kombinizin su haznesinde hava olabilir. Kombinizin üç yollu vanasında bir problem olabilir. Yetkili servisiniz ile irtibata geçiniz.
Yorum Yaz