Uzman ve donanımlı çalışma ekibine sahip olan Kar kombi servisi hizmetleri müşteri istek ve taleplerine anında yanıt vermektedir. Memnuniyet odaklı çalışma sistemi sayesinde her geçen gün daha fazla tercih edilmektedir. Kar kombi servisi bünyesinde çalışan tüm personeller alanında deneyimli ve uzmandır. Bir numaralı adresiniz olacak nitelikte ki Kar kombi servisi hizmetleri öncelikle kombinizde meydana gelen problemin nedenini araştırmaktadır. Bu adım sonrasında doğru çözüm teknikleri üretilmektedir. Eğer sizler de kombiniz de meydana gelen problemi gidermek istiyorsanız Kar kombi servisi 2005 yılından beri hizmet sağlamaktadır. Kombi servisi bünyesinde 25 kişilik çalışma kadrosu yer almaktadır.
Kombi Barı Nasıl Düşürülür?
2 barın üstünde olan kombi barı yüksektir. 2 barın üstünde olan kombi basıncının düşürülmesi gerekmektedir. Kombi barını düşürmek için öncelikle petekte ki havayı almanız gerekmektedir. Peteğin üst kısmında yer alan bölümden peteğin havasını kolaylıkla alabilirsiniz. Hava alma işlemi sırasında peteğinizin alt kısmına kova yerleştirebilirsiniz. Çünkü hava alma işlemi sırasında peteğinizin alt kısmından su akacaktır.
Kombi Çalışmadığında Ne Yapmalıyım?
Kombinizin çalışmadığı zamanlardan öncelikle sebebini araştırmalısınız. Elektrik , su ve doğal gaz üçlüsünün herhangi birinin eksik olması kombinin çalışmasını engellemektedir. Eğer bu üç yakıtta mevcut ise ocağınızı kontrol etmeniz gerekecektir. Bu durum da gaz vanasında bir problem var demektir. Ocağınız çalışıyor ise kombi basıncını kontrol etmeniz gerekecektir. Kombi barının 1 in altına düşmesi durumunda, bar basıncını 1 ile 2 arasında olacak şekilde ayarlamalısınız. Bu aşamada kombiye su basmanız gerekecektir. Su basma işleminin ardından bar basıncı normale dönecektir. Ekran da hata kodu görülmesi durumunda kombinizi resetlemeniz gerekecektir. Eğer tüm kontrolleri yapmanıza rağmen halen kombiniz çalışmıyor ise Kar kombi servisleri ile iletişime geçmelisiniz.
SIK SORULAN SORULAR
- Petek Bakımı Nasıl Yapılır?
- Temel ihtiyaçlarımızdan biri olan ısınma için en sık kullandığımız sistem kalorifer olmaktadır. Kış aylarının yaklaştığı şu dönemlerde tüm hazırlıklarımızı tamamlamak için kaloriferimize bakım yaptırmamız gerekmektedir.
- Kalorifer Peteği Hiç Isınmıyor
- Bulunulan çevreyi ısıtma amaçlı kullanılan kaloriferlerde yaşadığımız en genel sorun, hiç kuşkusuz kalorifer peteklerinin dönem dönem ısınmıyor oluşudur.
- Kalorifer Peteği Temizleme Fiyatları?
- 2 oda 1 salon olan bir evin kalorifer peteği temizleme işlemi yaklaşık olarak 100-150 TL tutmaktadır. Ancak verdiğimiz örnek farazidir. Net bir fiyat teklifi almak isterseniz, bize iletişim bilgilerimiz aracılığı ile ulaşabilir ve bilgi edinebilirsiniz.
- Kombinin Suyu Nasıl Boşaltılır?
- Kombinizde bir arıza başlangıcı söz konusu olabilir. Kombi ekranında gözüken basınç ekranında olması gereken sayı değerlerinden daha farklı bir değer görüyor olabilirsiniz.
- Kombi Bakımı Ne Kadar Sürede Yapılmalı?
- Periyodik bir şekilde düzenli olarak yaptırmanız gereken kombi bakımı için yetki belgesine sahip bir servisle görüşmeniz önemle tavsiye edilmektedir.
- Kombi Bakımı Nasıl Yapılır?
- Kombiler daha önceki dönemlerde sıcak su sağlamak için kullanılan şofbenlerle benzer bir işleyişe sahiptir. Kombilerin içerisinde bulunan bakır borular, sirkülasyon mantığı ile içerideki suyu eşanjör vasıtası ile ısıtır ve bu prensip üzerinden çalışmaya devam eder.
- Kombi Bakımı Kiracıya mı Ait?
- Yani kısaca diyebiliriz ki masrafların kim tarafından karşılanacağı, teknik servis kontrolleri sonucunda belirlenen arızaya göre kiracı ya da ev sahibine yansıtılabilir.
- Kombi Bakımı Kaç Yılda Bir yapılır?
- Kar Kombi Servisini arayarak tüm sorularınız hakkında yardım isteyebilirsiniz. Kar kombi Servisi uzman kadrosu ile sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet vermektedir.
- Kombi Bakımı Yapılmazsa Ne Olur?
- Kombi duvara asılırken ısı yalıtımı sağlanmalı , antifirizi donmaya karşı korunmalıdır. Kombinizin yanma hanesi ve fan gibi bölümleri temiz tutulmalı, tozları silinmelidir. Radyatörler temizlenmelidir.
- Kombi Arızaları Nelerdir?
- Kombinizin fan motoru arızalanmış olabilir. Kombinizin devir daim motoru arızalanmış olabilir. Kombinizin su haznesinde hava olabilir. Kombinizin üç yollu vanasında bir problem olabilir. Yetkili servisiniz ile irtibata geçiniz.
Yorum Yaz