Çağlayan Kombi Servisi olarak hizmet veren Kar Kombi Servisi hızlı ve kaliteli hizmet ile siz değerli müşterilerimize memnun etmek ve en iyi olanını sağlamak için çalışıyoruz.
Kar Kombi Servisi olarak biz her zaman müşterilerimizin menfaatleri doğrultusunda bir tutum edindik.
Çağlayan bölgesinde hizmet veren firmamız sunduğu hizmet sonucunda bir (1) yıl garanti süresince işçilik ve parça değişimi konusunda ücretsiz destek sağlayacaktır.
Kombinizin arıza yapması durumunda web sitemizde bulunan başvuru formunu doldurarak ya da iletişim numaralarımızdan bizleri arayarak ulaşım sağlayınız.
Kombi bakımı bir çok servis tarafından karşılanabilir ancak yetki belgesi bulunmayan servisler ile çalışmamanızı özellikle tavsiye ederiz. Bir çok kombi servisi kombi bakımının yalnızca kombi bakımından ibaret bir durum olduğunu görerek bu yönde hareket ediyor. Bu kesinlikle yanlış bir tutumdur.
Kombi bakımına başlanmadan önce kombi ve kalorifer tesisatı test edilerek, kaloriferlerin konumu ile sıcak su konumunda kombi kontrol edilmelidir. Kombinin genel ayarları fabrikasyon hale getirilmeli ve tabi ki temizliği de yapılmalıdır.
- Basınç kontrolü yapılmalı
- Gaz ayarları kontrol edilmeli
- Baca ve doğalgaz kontrolü
- Montaj yapımı
- Gaz kaçak kontrolü
Kombinizden yüksek performans alabilmek için kombinizin bakımlarını düzenli olarak yaptırmanız gerekmektedir. Kombi bakımı yapılmadığı durumlarda ise kombiniz sık sık arızalanacaktır. Kombi bakımı yapılmayan hallerde kombinizin verimi düşer, ve çok daha fazla doğalgaz harcar.
Kombinizde meydana gelebilecek sorunları en aza indirgemek ve ekonominizin sarsılmamasını sağlamak için kombi bakımlarınızı asla aksatmayınız.
Uzun yıllar boyu edindiğimiz tecrübemiz ile kombi bakımı ve kombi arıza konularında uzman bir hizmet sunmaktayız.
Kombinizin markası ya da modeli ne olursa olsun, montaj, arıza, bakım gibi konularda bize ulaşınız.
SIK SORULAN SORULAR
- Petek Bakımı Nasıl Yapılır?
- Temel ihtiyaçlarımızdan biri olan ısınma için en sık kullandığımız sistem kalorifer olmaktadır. Kış aylarının yaklaştığı şu dönemlerde tüm hazırlıklarımızı tamamlamak için kaloriferimize bakım yaptırmamız gerekmektedir.
- Kalorifer Peteği Hiç Isınmıyor
- Bulunulan çevreyi ısıtma amaçlı kullanılan kaloriferlerde yaşadığımız en genel sorun, hiç kuşkusuz kalorifer peteklerinin dönem dönem ısınmıyor oluşudur.
- Kalorifer Peteği Temizleme Fiyatları?
- 2 oda 1 salon olan bir evin kalorifer peteği temizleme işlemi yaklaşık olarak 100-150 TL tutmaktadır. Ancak verdiğimiz örnek farazidir. Net bir fiyat teklifi almak isterseniz, bize iletişim bilgilerimiz aracılığı ile ulaşabilir ve bilgi edinebilirsiniz.
- Kombinin Suyu Nasıl Boşaltılır?
- Kombinizde bir arıza başlangıcı söz konusu olabilir. Kombi ekranında gözüken basınç ekranında olması gereken sayı değerlerinden daha farklı bir değer görüyor olabilirsiniz.
- Kombi Bakımı Ne Kadar Sürede Yapılmalı?
- Periyodik bir şekilde düzenli olarak yaptırmanız gereken kombi bakımı için yetki belgesine sahip bir servisle görüşmeniz önemle tavsiye edilmektedir.
- Kombi Bakımı Nasıl Yapılır?
- Kombiler daha önceki dönemlerde sıcak su sağlamak için kullanılan şofbenlerle benzer bir işleyişe sahiptir. Kombilerin içerisinde bulunan bakır borular, sirkülasyon mantığı ile içerideki suyu eşanjör vasıtası ile ısıtır ve bu prensip üzerinden çalışmaya devam eder.
- Kombi Bakımı Kiracıya mı Ait?
- Yani kısaca diyebiliriz ki masrafların kim tarafından karşılanacağı, teknik servis kontrolleri sonucunda belirlenen arızaya göre kiracı ya da ev sahibine yansıtılabilir.
- Kombi Bakımı Kaç Yılda Bir yapılır?
- Kar Kombi Servisini arayarak tüm sorularınız hakkında yardım isteyebilirsiniz. Kar kombi Servisi uzman kadrosu ile sizlere kaliteli ve güvenilir hizmet vermektedir.
- Kombi Bakımı Yapılmazsa Ne Olur?
- Kombi duvara asılırken ısı yalıtımı sağlanmalı , antifirizi donmaya karşı korunmalıdır. Kombinizin yanma hanesi ve fan gibi bölümleri temiz tutulmalı, tozları silinmelidir. Radyatörler temizlenmelidir.
- Kombi Arızaları Nelerdir?
- Kombinizin fan motoru arızalanmış olabilir. Kombinizin devir daim motoru arızalanmış olabilir. Kombinizin su haznesinde hava olabilir. Kombinizin üç yollu vanasında bir problem olabilir. Yetkili servisiniz ile irtibata geçiniz.
Yorum Yaz